Хималайска едра кристална сол за вана – 1,6kg

50.00 лв.

С най-богато съдържание на елементи на света, с 84 минерала

Хималайската кристална сол е повече от обикновен натрий и хлорид. Тя може да се разглежда като холистична, пълноценна, непроменена, натурална сол, кристализирала в земните недра в продължение на милиони години.

AquaSource Хималайска Кристална сол

Натурална кристална сол – полезна и универсална

Хималайската кристална сол е повече от обикновен натрий и хлорид. Тя може да се разглежда като холистична, пълноценна, непроменена, натурална сол, кристализирала в земните недра в продължение на милиони години. Хималайската кристална сол е чиста, натурална сол, която е била подлагана на невероятни сили на налягане в продължение на милиони години. Именно налягането е създало кристали с изключителен ред в структурата им и е уловило елементите в тяхната решетка под формата на достатъчно малки частици, които да бъдат лесно усвоени от организма. Тъй като чистата, кристална сол е основен елемент на земята, който се намира в изобилие, древните и съвременните хора са й намерили различни холистични приложения.

Нашите продукти от хималайска кристална сол се добиват по начин, който хората са открили, за да я използват през вековете.

Основни предимства

  • Ръчно добита, измита на ръка и изсушена на слънце.
  • 100% чиста хималайска кристална сол.
  • Не съдържа каквито и да било добавки.
  • С най-богато съдържание на елементи на света, с 84 минерала.
  • Хималайската кристална сол съхранява в себе си слънчева светлина и йонизирани минерали, готови да бъдат освободени само с добавянето на вода.
  • Действа изключително силно пречистващо и живително за тялото и душата.

 

Използвайте в затоплена вана, за да облекчите ежедневните болки и проблеми в мускулите и ставите.